Reservation
Hoge Boekelerweg 410 7532 RE Enschede 0629178217

TableBooking
  Zaalverhuur

  ZaalverhuurHogeboekel

  Gevestigd net buiten Enschede in een van de mooiste plekken van de regio heeft u de beschikking over onze zaalverhuur. Van kleine evenementen tot bijvoorbeeld bruiloften waar ruimte is voor 350 mensen kunt u bij ons terecht.

  Onze keuken staat voor u klaar met de heerlijkste gerechten. U kunt denken aan warme en koude buffetten. In overleg is er zeer veel mogelijk als het onder andere gaat om de aankleding en de catering.

  Niet alleen kunt u bij ons genieten van ons uitgebreide zalencentrum, waar u in een prachtige atmosfeer kunt genieten van de heerlijkste maaltijden, ook beschikken wij over een midgetgolfbaan en ons beroemde speelpark. De omgeving leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten. Wij staan klaar om een brede diversiteit aan partijen, evenementen en feesten te verzorgen voor een scherpe prijs.


   
  Ons uitgebreide zalencentrum is de ideale locatie voor het organiseren van grote feesten, partijen en evenementen waarbij gedacht kan worden aan familiefeesten, vergaderingen, presentaties, trainingen, bruiloften, recepties, carnavals, bingo’s en warme of koude buffetten.