Reservation
Hoge Boekelerweg 410 7532 RE Enschede 0629178217

TableBooking
  Overons

  OnsRestaurant

  Twente staat onder andere bekend om haar prachtige natuur en uitbundige bruiloften. Dan in het bijzonder bent u bij Restaurant Hoge Boekel aan het juiste adres. Wij zijn net buiten Enschede gevestigd op een locatie die als een van de mooiste van de regio gezien mag worden. Met ruimte voor 350 mensen voor uw bruiloft kunt u zoveel mensen uitnodigen als u maar wenst.

  Naast dat wij u een brede keuze geven in onder andere de catering geven we u en uw gasten ook alle kans tot vermaak. De kinderen kunnen genieten van ons beroemde speelpark en de midgetgolfbaan is een ideale ontspanning voor jong en oud.

  De omgeving waarin wij gevestigd zijn leent zich perfect om heerlijk te wandelen of te fietsen. Ons menu geeft voldoende keuze voor iedereen, ook vegetarisch en desgewenst maken we voor de kinderen de lekkerste pannenkoeken. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om uw mogelijkheden en wensen te bespreken. Ontdekt u ook onze scherpe prijzen.


  Volopgenieten

  Plezier voor jong en oud
  Bij Hoge Boekel kunt u zich volop vermaken, ons mooie terras met uitzicht op het speelpark en de dag afsluiten met een heerlijk etentje.